Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Stancia Santa Domenica

Za sve one koji traže neskriveni šarm, mir i ugodu koje tijekom cijele godine pruža istarsko podneblje, na izuzetnoj lokaciji, uza sâm rub sela Labinci/Santa Domenica, smjestila se ova prelijepa Stancija. Udaljena je nekih 10 minuta od mora i samo 13 kilometra od starog Poreča. Izgrađena  je 2008. u tradicionalnom istarskome stilu, smještajnoga kapaciteta do 11 osoba, plijeni svojim položajem i očaravajućim  pogledom na more, maslinike i vinograde koji je okružuju. 

Za sve one koji vole pokazati svoje kulinarske vještine ili možda prirediti takvo natjecanje među prijateljima, Stancija raspolaže većom, suvremeno opremljenom  kuhinjom (perilica posuđa, veliki hladnjak «side by side» s dijelom za čuvanje vina, dvije pećnice, velika radna ploha za kuhanje i serviranje «švedskog stola»). Tu je i  prostrana, velika blagovaonica za 25 osoba, koja ujedno može poslužiti i kao radni prostor za poslovne sastanke, te udobni, opuštajući  dnevni boravak s otvorenim kaminom koji vas mami na ugodno druženje.

Tijekom boravka možete uživati u  ugodi pravog wellnessa koji pruža jedna od  kupaonica opremljena jacuzzi- kadom, dok je druga obogaćena saunom i turskom kupelji.

Vila je okružena prekrasnim vrtom, a ispred nje se nalazi i vanjski bazen. U sklopu imanja nalazi se također potpuno opremljena ljetna kuhinja (tradicionalni grill, roštilj, zidana kamena peć – krušna peć) s prostorom za 15 – 20 osoba. Obližnje trgovine su udaljene samo 5 minuta ugodne šetnje. U krugu od desetak kilometara od same Stancije, nalaze se neki od najpoznatijih restorana Istre,  koji nude probrana jela lokalnog kolorita i arome, tu su i neponovljive vinske ceste za one koji cijene dobru kapljicu, a ljubitelji maslinova ulja neizostavno moraju slijediti staze istarskih uljara koji su proslavili istarsko ulje i masline najboljim ocjenama vrhunskih stručnjaka.

Svakako povjerite sami!

  • ORGANIZIRAJTE OVDJE SVOJ «BRAINSTORMING»!
  • PLANIRAJTE SLJEDEĆI  SUSRET SVOJEG TIMA!
  • ODRŽITE SEMINAR, EDUKACIJU ILI STRATEŠKO PLANIRANJE!
  • RAZVESELITE SVOJU OBITELJ I UGODITE JOJ!
  • UŽIVAJTE U VREMENU PROVEDENOM S PRIJATELJIMA!

Moguća organizacija cateringa – tvrtka MARTIMAR rado će vam ponuditi svoje usluge (važeći cjenik). 

Organizaciju tematskih izleta (razgledanje kulturnih znamenitosti, vinske i gastronomske ture) povjerite  putničkoj agenciji Sol-Skin, koja će profesionalno i s puno entuziazma napraviti program prema vašim zahtjevima.

Ako vaša grupa broji više  od 11 osoba, rado ćemo vam pružiti informacije o dodatnom smještaju koji je moguće rezervirati  u neposrednoj blizini Stancije.

Član osoblja će biti prisutan u trenutku Vašeg dolaska i odlaska, te prema potrebi tijekom Vašeg boravka.
 

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers